Πώς να φροντίσετε τα έπιπλα του σπιτιού σας

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Πώς να φροντίσετε τα έπιπλα του σπιτιού σας

Date Added: July 10, 2012 05:45:55 PM
Author: Anonymous
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Τα έπιπλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην διεύρυνση της καλαισθησίας του σπιτιού σας. Συνεπώς, πρέπει να προσέχετε τα έπιπλα του σπιτιού σας, καθώς πρόκειται για μία δαπανηρή επένδυση. Αν φροντίζετε σωστά τα έπιπλα σας, θα φαίνονται καλύτερα και θα σας είναι χρήσιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προκειμένου να συντηρήσετε τα έπιπλα σας, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οφείλετε να γνωρίζετε. Ορισμένα εξ αυτών είναι τα εξής:

Η τοποθέτηση ποτών και φλιτζανιών στο τραπέζι ενδέχεται να αφήσει έναν ανεπιθύμητο λεκέ πάνω στο τραπέζι. Ορισμένοι λεκέδες δεν είναι εύκολο να αφαιρεθούν και απαιτούν αρκετό τρίψιμο για να απομακρυνθούν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο τραπέζι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σουβέρ για να προστατέψετε το τραπέζι σας.
Μην εκθέτετε δερμάτινα έπιπλα στο ηλιακό φως, καθώς ενδέχεται να ξεθωριάσει το χρώμα τους λόγω της επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας.
Το τίναγμα των επίπλων δεν συστήνεται, καθώς μπορεί να προκαλέσει φθορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό πανί.
Μην ακουμπάτε με τα παπούτσια τα έπιπλα, ενώ οι καλεσμένοι σας συστήνεται να αφήνουν τα παπούτσια τους στην παπουτσοθήκη.
Πρέπει να καλείτε τις υπηρεσίες απεντόμωσης ανά τακτά διαστήματα, για να εξουδετερώσετε τα έντομα και άλλα παράσιτα που ενδέχεται να καταστρέψουν τα έπιπλα σας.
Πρέπει να καθαρίζετε αμέσως τις κηλίδες από υγρά στα ξύλινα έπιπλα.
Δεν πρέπει να μετακινείτε βαριά έπιπλα σέρνοντας τα. Τοποθετήστε τσοχάκια για να αποφύγετε ζημιές τόσο στα έπιπλα όσο και στο πάτωμα.
Είναι σημαντικό να φροντίζετε τα έπιπλα του σπιτιού σας, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα για επισκευές και αντικαταστάσεις. Για να συντηρήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έπιπλα του σπιτιού σας, επιβάλλεται να τα αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερη προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε φθορές και ζημιές στα επιπλα σας.