Πίσω στα βασικά για το πώς να επιλέξετε έπιπλα σπιτιού

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Πίσω στα βασικά για το πώς να επιλέξετε έπιπλα σπιτιού

Date Added: September 17, 2009 11:28:34 AM
Author: Social All
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Τα ατελείωτα σχέδια, οι μυριάδες επιλογές που έχουν προκύψει μέσα σε όλο αυτά τα χρόνια από τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα του ανθρώπου, έχουν δώσει στους άνθρωπους περισσότερες επιλογές για έπιπλα, αλλά από την άλλη έχουν δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση. Οπότε, ας επιστρέψουμε πίσω στα βασικά για το πώς να επιλέξετε έπιπλα σπιτιού που θα ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς και το σπίτι σας.

Ελέγξτε το χώρο σας

Πρώτα θα πρέπει να υπολογίσετε που βρίσκεται ο κάθε χώρος μέσα στο σπίτι, δηλαδή πού το σαλόνι σας, το υπνοδωμάτιο, ο κήπος , το μπάνιο και όλα τα άλλα δωμάτια ώστε να γνωρίζετε που θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστά τα έπιπλα. Είναι ζωτικής σημασίας ότι τα έπιπλα σπιτιού που θα αγοράσετε να ταιριάζουν στην πόρτα του διαμερίσματος ή το σπίτι σας και φυσικά στην ίδια την περιοχή του δαπέδου. Επιλέξτε έπιπλα σπιτιού που δεν θα είναι δυσανάλογα σε σχέση με το μέγεθος τουχώρου σας, για παράδειγμα ένα μικρό σπίτι ισούται με σχετικά μικρά έπιπλα σπιτιού. Ή , μην προσπαθήσετε να ενσωματώσετε μεγάλα έπιπλα μπάνιου και ντουλάπια αν έχετε μόλις και μετά βίας τόσο χώρο όσο για μια μπανιέρα.

Ορίστε ένα ύφος

Φανταστείτε έναν κενό χώρο, Κοιτάξε έξω από το παράθυρό και ελέγξτε την θέα. Πώς φαντάζεστε πως θέλετε να είναι ο χώρος σας; Ορίστε ένα συνδυασμό χρωμάτων, ή ένα θέμα ή μια αίσθηση που θέλετε να επιτύχετε. Σκεφτείτε τρόπους για το πώς θα μπορούσατε να τοποθετήσετε τα έπιπλα γραφείου, έπιπλα σπιτιού, έπιπλα μπάνιου ή ακόμη και τα παιδικά έπιπλα ώστε να είναι βολικά για εσάς. Ορίστε μια διάθεση που θέλετε να πετύχετε,αν θα να είναι χαλαρή, κλασική, μοντέρνα ή καλλιτεχνική.

Εστιάστε σε ένα κάθε φορά

Μόλις έχετε αποφασίσει για το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος σας και ποια είναι η διάθεση που θέλετε να επιτύχετε, αγοράσετε ένα έπιπλο το οποίο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο χώρο σας. Για παράδειγμα, ένας καναπές είναι το πιο σημαντικό από τα έπιπλα σπιτιού μέσα σε ένα καθιστικό. Ξεκινώντας με αυτό, επιλέξτε το χρώμα, το στυλ και το μέγεθος. Αυτό είναι το κομμάτι επένδυσης για αυτό επιλέξτε σωστά κ με σύνεση. Όλα τα άλλα, όπως το τραπέζι, ντεκόρ, καρέκλες, φωτιστικά θα πρέπει να ακολουθήσουν. Για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, το κρεβάτι μπορεί να είναι το βασικό κομμάτι από τα έπιπλα παιδικά. Αυτό θα καθορίσει το χώρο που έχει απομείνει και πού και τί άλλο να προστεθεί.

Θέστε έναν προϋπολογισμό

Δεν μπορούν όλοι να αγοράσουν τα πάντα, για αυτό βρείτε το κατάλληλο ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε και με το οποίο μπορείτε να αγοράσετε αυτά που τουλάχιστον σας ικανοποιούν.Επενδύστε περισσότερα για το κεντρικό κομμάτι επίπλωσης και για τα έπιπλα που θέλετε να διαρκέσουν. Από την άλλη όμως μήν μείνετε αυστηρά προσκολλημένοι σε αυτό τον προυπολογισμό γιατί μην ξεχνάτε ότι προκειται για τα έπιπλα σπιτιού σας ή έπιπλα γραφείου σας, χώροι που περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κ ζωής σας.

Διασκεδάστε το!

Επιλέγοντας έπιπλα για το σπίτι και το γραφείο σας δεν θα πρέπει αν σας δημιουργεί τόσο άγχος, θα πρέπει να είναι διασκέδαση, έτσι ώστε όταν τελειώσετε, να μπορέσετε να απολαύσετε πραγματικά όλα όσα έχετε επιλέξει. Επίσης, είναι καλύτερο να ψωνίζετε με παρέα,όχι μόνο θα έχετε ένα φίλο για τα ψώνια, αλλά και η γνώμη τους θα μπορεί να φανεί χρήσιμ, ειδικά όταν θα έχετε πελαγώσει κ αισθάνεστε μπερδεμένοι .