Συναγερμος : Αξιζει η εγκατάσταση ενός Συναγερμου ?

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register




Συναγερμος : Αξιζει η εγκατάσταση ενός Συναγερμου ?

Date Added: September 10, 2012 08:46:53 AM
Author: dmyl
Author's Website: Dimitris Milonakis
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Οι διαρρήξεις συνεχίζουν να αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό καθώς η οικονομία συνεχίζει να φθίνει. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι διαρρήξεις, θεωρούνται εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας, και εγκλήματα τα οποία μπορούν να απειλήσουν κατά την διαρπαγή τους την σωματική και ψυχική ακεραιότητα των οικείων του χώρου.Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν παρίσταται στον χώρο το οποίο διαπράττεται μια διάρρηξη δεν τον επηρεάζει ψυχικά, προφανώς και το αίσθημα της ιδιοτικότητας και της προσωπικής ασφάλειας της δικής του αλλά και των υπολοίπων απειλείται με σκοπό να αναζητούν ύστερα λύσεις ασφαλείας ώστε να νιώσουν προστατευμένοι. Πιθανόν μετά από κάποιο «ΣΟΚ» διάρρηξης ενός χώρου να γίνουν περισσότερο επιφυλακτικοί και να διατρέξουν σε μεθόδους που ίσως και να υπερβάλουν.Έτσι καλό θα ήταν πριν συμβεί οτιδήποτε η και μετά να ζητηθεί η βοήθεια των ειδικών η οποίοι θα είναι πιστοποιημένοι σύμβουλοι ασφαλείας από το υπουργείο προστασίας του πολίτη όπου θα μπορέσουν να προτείνουν συστήματα ασφαλείας και συστήματα παρακολούθησης - επιτήρησης χώρου. Επιπροσθέτως βοηθητικά συστήματα όπως περιμετρικός φωτισμός χώρου κατά τη διάρκεια συναγερμού αποτρέπει τον οποιοδήποτε να παραμείνει και να προσπαθήσει να διαρρήξει ένα χώρο.
Στατιστικά δείχνουν ότι διαρρήξεις σαν αποτέλεσμα προκαλούν βλάβες στον χώρο δυο με τρεις φορές περισσότερο από όσο κοστίζει ένα επώνυμο σύστημα ασφαλείας το οποίο αν είχε τοποθετηθεί από έμπειρους μηχανικούς ασφαλείας οι βλάβες που θα είχαν προξενήσει στο χώρο από την απόπειρα διάρρηξης θα ήταν κάτω από το ένα δέκατο. Αναλογιστείτε το κόστος όταν αναφερθεί και το χρηματικό ύψος των κλοπιμαίων.
Ένας συναγερμός σε ένα οικιακό η επαγγελματικό χώρο πέρα του οικονομικού παράγοντα όπου αφήνει αναμφισβήτητα τον τελικό καταναλωτή κερδισμένο προσφέρει και στον ψυχολογικό παράγοντα μιας και νιώθει πιο ασφαλής για τον χώρο του , τα περιουσιακά του στοιχειά , αλλά και για τα υπόλοιπα μελή της οικογενείας του η το προσωπικό που εργάζεται στην επιχείρηση του.
Ανατρέξτε σε συστήματα συναγερμού για οικία η επαγγελματικό και ζητήστε προσφορές να ασφαλίσετε με σύγχρονα και επώνυμα συστήματα και βοηθητικούς χώρους όπως είναι αποθήκες , γκαράζ και οποιονδήποτε βοηθητικό χώρο.
Αν αναλογιστούμε τα παραπάνω χρηματικό και ψυχικό κόστος σίγουρα ένα σύστημα συναγερμού εκτός από την ασφάλεια που παρέχει πιθανόν να αποτρέψει και κάποιο επίδοξο διαρρήκτη να εισέλθει στο χώρο σας μιας και ένας χώρος ο οποίος προστατεύεται χρειάζεται πολλαπλάσια προσπάθεια να διαρρηχτεί και φυσικά ο συναγερμός θα ειδοποιήσει τον περίγυρο αλλά και τους ιδιοκτήτες – αστυνομία για το συμβάν.