Έκθεση e-shops

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Έκθεση e-shops

Date Added: October 01, 2009 10:04:24 PM
Author: emallers
Author's Website: Emallers.com
Category: Υπολογιστές & Διαδίκτυο
Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής και έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση e-shops

Το emallers.com συμμετέχει στην έκθεση για τα Ελληνικά e-shops στις 18 έως και 20 Νοεμβρίου 2009. Η έκθεση θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος και στοχεύει στην παρουσίαση και την ενημέρωση του κοινού για όλα τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες και χαμηλές τιμές που διαθέτουν.

Στα πλαίσια αυτά αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε χορηγούμενοι από όποια ηλεκτρονικά καταστήματα δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή και θέλουν να προβληθούν, καθώς επίσης και από ιστοσελίδες γενικού ενδιαφέροντος. Στόχος μας είναι να προβληθεί η Ελληνική online αγορά.

Οι χορηγίες που θα ζητήσουμε θα είναι δυο ειδών:

1. Χορηγοί Online Επικοινωνίας. Ιστοσελίδες που ενδιαφέρονται να αναγράφουν ότι στηρίζουν τη συμμετοχή μας με αντίστοιχο σύνδεσμο προς το emallers.com
2. Χορηγοί Εξοπλισμού: Ηλεκτρονικά καταστήματα που ενδιαφέρονται να παρέχουν τον εξοπλισμό που θα χρειαστούμε για τις τρεις μέρες της έκθεσης.

Οι χορηγοί θα αναφέρονται στο blog μας, θα ανακοινωθούν μέσω δημοφιλών community portals, καθώς επίσης και θα αναγράφονται σε σχετικό poster κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι συμμετοχές για χορηγίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 15 Οκτωβρίου...

Περιμένουμε νέα σας

Emallers Team