Ασφάλεια Χώρου

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Ασφάλεια Χώρου

Date Added: October 05, 2012 12:25:27 PM
Author: dmyl
Author's Website: Dimitris Milonakis
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Τα συστήματα συναγερμού έχουν σαν σκοπό όχι μόνο να αποτρέπουν μια διάρρηξη του χώρου αλλά επίσης να αποτρέπουν πιθανές δολιοφθορές κατά την προσπάθεια διάρρηξης.
Σύγχρονα συστήματα συναγερμού τοποθετημένα σωστά και από έμπειρους εγκαταστάτες μπορούν να ειδοποιήσουν με ηχητικό - οπτικό και τηλεφωνικό σήμα ότι διενεργείται προσπάθεια διάρρηξης του χώρου ενώ έχει ανιχνευτεί εισβολή στο χώρο από μη εξουσιοδοτημένο άτομο.
Συστήματα ασφαλείας είναι σε θέση να λειτουργούν αδιάλειπτα όλο το 24ωρο με σκοπό να ανιχνεύουν διάρρηξη η προσπάθεια διάρρηξης. Ο τρόπος ανίχνευσης ποικίλει ανά περίπτωση και εκεί καλούνται εταιρίες παροχής συστημάτων ασφαλείας να κατανοήσουν τις ανάγκες του χώρου και να προτείνουν μελέτες με προηγμένα συστήματα τα οποία θα ανεβάζουν το επίπεδο ασφαλείας του κάθε χώρου.
Πρέπει να δοθεί σημασία όχι μονό στα περιουσιακά αγαθά αλλά και στο ανεκτίμητο κόστος της ανθρώπινης ζωής η οποία μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο μπροστά σε μια διάρρηξη. Δεν είναι λίγα τα κρούσματα όπου απειλήθηκαν ζωές αλλά και άλλοι θυσιάστηκαν για μερικά τιμαλφή αντικείμενα μπροστά σε κάποιον ή κάποιους αμείλικτους κακοποιούς.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω συν ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μεγάλη είσοδο παράνομων λαθρομεταναστών στην χώρα η εγκληματικότητα έχει καταγράψει αξιοσημείωτη άνοδο και όλο και περισσότεροι πολίτες ανατρέχουν σε μετρά ασφάλισης του χώρου και των οικογενειών τους.