Συμβουλές για την επίπλωση του σπιτιού σας

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register




Συμβουλές για την επίπλωση του σπιτιού σας

Date Added: February 06, 2013 10:22:09 AM
Author: Niko
Author's Website: κατασκευή ιστοσελίδων
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Όσο σημαντική είναι η επιλογή του σπιτιού μας , τόσο επίσης είναι και η επιλογή των επίπλων που θα βρίσκονται μέσα σ΄αυτό. Λέγεται οτι το σπίτι και τα έπιπλα που επιλέγει ο κάθενας μας να έχει ,κατά κάποιο τρόπο δείχνουν και τον χαρακτήρα μας.
Η επίπλωση του σπιτιού μας είναι σημαντική καθώς στο σπίτι περνάμε το περισσόρο χρόνο της ημέρας και συντροφιά με τα έπιπλα μας.
Θέλετε λοιπόν να κάνετε μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού σας; Θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά σας έπιπλα με καινούρια ; Σκοπεύετε να συζήσετε ή να παντρευτείτε και σας χρειάζονται καινούρια έπιπλα ; Όπως και ν’ έχει, πριν προχωρήσετε στην αγορά καινούργιων επίπλων , τέσσερις χρήσιμες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα που ταιριάζουν τόσο με το γούστο όσο και το χώρο του σπιτιού σας.

1. Επιλέξτε ύφος!

Αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας και δημιουργήστε εικόνες με το μυαλό σας. Φανταστείτε τα έπιπλα, τα χρώματα και τα υφάσματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και θα είναι λειτουργικά για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Μόλις πετύχετε την αίσθηση που θέλετε, μοντέρνα, καλλιτεχνική, ανάλαφρη ή ζωηρή, ήρθε η στιγμή οι επιλογές σας να γίνουν πιο συγκεκριμένες μέσα στον δικό σας χώρο.

2.Συνδυάστε τα έπιπλα με τον χώρο!

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έπιπλα σε συνάρτηση με τον χώρο του σπιτιού σας. Ένας μεγάλος χώρος σε συνδυασμό με μικρά έπιπλα δε θα έχει το απαιτούμενο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα για σας. Το ίδιο ισχύει και ο συνδυασμός μικρού χώρου και μεγάλων επίπλων. Επίσης, θα πρέπει τα έπιπλα σπιτιού που θα επιλέξετε να ταιριάζουν αρμονικά με τα υπόλοιπα πράγματα που βρίσκονται στο σπίτι σας , όπως τα κουφώματα ,το δάπεδο, τις κουρτίνες , τα χαλιά...


3. Ορίστε το ποσό που θα ξοδέψετε!

Αφού έχετε ακολουθήσει τις παραπάνω συμβουλές, είναι η στιγμή που θα αποφασίσετε το ποσό των χρημάων που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Φυσικά, το ποσό αυτό θα τόσο όσο αντέχει η τσέπη σας. Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες καθώς σήμερα, περισσότερο απο κάθε άλλη εποχή είναι σημαντικό η αγορά επίπλων αλλά και κάθε είδους αγορές να κινηθούν μέσα στα πλαίσια των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Ξεκινήστε λοιπόν με μια έρευνα αγοράς για να δείτε τι τιμές «παίζουν» και στη συνέχεια πάρτε μια απόφαση. Ο συνδυασμός του γούστου σας και του « πορτοφολιού σας» θα σας οδηγήσουν στην τελική αγορά των επίπλων σας.


4.Επιλέξτε έπιπλα σπιτιού με παρέα!

Η επιλογή επίπλων είναι μια ευχάριστη απασχόληση που συχνά μπορεί όμως να προκαλέσει και άγχος καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά και είναι δύσκολο να αποφασίσετε και να καταλήξετε στα έπιπλα που είναι κατάλληλα για το χώρο σας. Ένας τρόπος για να απαλαγείτε απο το άγχος αλλά και να το διασκεδάσετε κ’όλας είναι να είναι να επιλέξτε τα έπιπλα σας με παρέα. Η παρέα σας μπορεί να είναι ο ή η σύντροφός σας, τα παιδιά σας ή ένας καλός φίλος /φίλη .Άλλωστε αυτοί είναι που θα απολαμβάνουν μαζί σας τα έπιπλα που θα έχετε διαλέξει και η γνώμη τους μετράει!