Εκκενώσεις Βόθρων

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Εκκενώσεις Βόθρων

Date Added: June 11, 2013 08:59:43 AM
Author: wemedia
Author's Website: http://
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Αρκετές περιοχές της χώρας μας δεν είναι συνδεδεμένες με το �κεντρικό �δίκτυο αποχέτευσης. Αποτέλεσμα αυτού οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να χρησιμοποιούν �βόθρους ή σηπτικές δεξαμενές. Βόθρος ή σηπτική δεξαμενή ονομάζεται συνήθως χώρος συγκέντρωσης λυμάτων και ομβρίων υδάτων ο οποίος βρίσκεται κάτω από το έδαφος. Μόλις γεμίσει, γίνεται απομάκρυνση του περιεχομένου του με βυτιοφόρα («βοθρατζίδικα») διαφόρων μεγεθών και απόρριψή του σε επιτρεπόμενο χώρο. Η Μεταφορα Λυμάτων προϋποθέτει μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ καλό εξοπλισμό ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος.

��Υπάρχουν αρκετές εταιρείες όπου ειδικεύονται στις �Εκκενώσεις βόθρων και �Αδειασμα βοθρων. Σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την τεράστια εμπειρία τους, μπορούνε και παρέχουνε τις καλύτερες υπηρεσίες. Ο Καθαρισμός βόθρων πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα �για την αποφυγή, δυσοσμίας και δημιουργίας εστιών μόλυνσης. Ο καθαρισμός γίνεται στην αρχή με εκκένωση-άντληση κάθε τύπου ακάθαρτων υδάτων και στερεών αποβλήτων και εν συνεχεία γίνεται το πλύσιμο με υψηλής πιέσεως μηχανήματα.

��Επίσης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή εισροές από άλλα δίκτυα λόγω βλάβης, πλημμυρίζουν με όμβρια λύματα κυρίως υπόγειες κατοικίες, υπόγειοι χώροι αποθήκες γκαράζ και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του περιεχομένου τους. Προσφέρουνε άμεση λύση σε όποιο προβλήμα σχετικά με �Άντληση υδάτων �με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά τους αντλούν νερό από υπόγεια, γκαράζ, αποθήκες κ.α.

Οι εταιρείες �του χώρου διαθέτουν αποφρακτικά μηχανήματα, αντλίες αναρρόφησης και αντλίες υψηλής πίεσης νερού, μηχανήματα ικανά να εκκενώσουν ένα βόθρο σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται είτε είναι σε υπόγειο, είτε είναι μακριά ή βαθιά ικανές να πραγματοποιήσουν πάσης φύσεως εκκενώσεις . Είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα το ταχύτερο δυνατόν, 24 ώρες το 24ώρο.