ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Date Added: May 04, 2010 05:16:23 PM
Author: Anonymous
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί
Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση καθώς, τις περισσότερες φορές, συμπίπτει με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η χαρά που φέρνει ένα μωρό εκδηλώνεται μέσα από την επιθυμία μας να του προσφέρουμε το ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Θέλουμε να είναι ένας χώρος πρωτότυπος, ζεστός, άνετος και λειτουργικός, πλούσιος σε χρώματα και ερεθίσματα . Ένας χώρος παραμυθένιος που να το ταξιδεύει και να εξάπτει την, ούτως ή άλλως, πλούσια παιδική φαντασία.
Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουμε είναι πολλές. Τι χρώμα θα είναι οι τοίχοι, τι θα στρώσουμε στο πάτωμα, τι σχέδιο θα έχει το φωτιστικό, τι χρώμα θα είναι η κουρτίνα, τι έπιπλα θα χρειαστούμε και πως θα τα τοποθετήσουμε στο χώρο.
Μια ωραία και πρωτότυπη η ιδέα είναι οι πίνακες με χαρούμενα, ζωηρά χρώματα και παιδικές παραστάσεις από αγαπημένους ήρωες των παιδιών.
Το θέμα της παράστασης του πίνακα το επιλέγετε εσείς σε συνεργασία με τον ζωγράφο. Συνήθως στα αγόρια αρέσουν οι σούπερ ήρωες, τα αυτοκίνητα, τα διαστημόπλοια, τα αθλήματα, τα άγρια ζώα, οι πειρατές κ.α. ενώ στα κορίτσια αρέσουν οι νεράιδες, οι πριγκίπισσες οι τηλεοπτικοί ήρωες και οι ήρωες των παραμυθιών.
Στο Internet θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες με πλούσια ποικιλία από παιδικούς πίνακες για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.Εμείς σας προτείνουμε το site: www.plasteldeco.com όπου θα βρείτε μια σειρά από φωτογραφίες παιδικών παραστάσεων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η διαδικασία παραγγελίας είναι ιδιαίτερα απλή και ο πίνακας έρχεται στο σπίτι σας αντικαταβολλή ή τον παραλαμβάνετε από το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.
Επισκεφτείτε το site παρέα με τον μικρούλη ή την μικρούλα σας και διαλέξτε μαζί τον ή τους πίνακες για την διακόσμηση του δωματίου του/της σύμφωνα με τα δικά του/της γούστα. Η εμπειρία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και στους δύο σας.κίπισσες οι τηλεοπτικοί και οι ήρωες από τα παραμύθια.