Ξενοδοχεία στο νησί της Κέρκυρας

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Ξενοδοχεία στο νησί της Κέρκυρας

Date Added: May 29, 2015 01:36:18 PM
Author: sylwia
Author's Website: Coru Hotel Bella Mare
Category: Ταξίδια & Διακοπές: Ξενοδοχεία & Δωμάτια Νησιών Ιονίου: Κέρκυρα
Η Κέρκυρα είναι ένα καταπράσινο νησί, με την ομορφιά της να προέρχεται από τους ελαιώνες της, το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας και ασυνήθιστη αρχιτεκτονική του. Σαφώς μπορείτε να δείτε τις επιρροές στην αρχιτεκτονική της Κέρκυρας από τη Βενετία, τη Γαλλία και τη βρετανική εδώ. Αλλά αν αναρωτιέστε τι είναι το πιο όμορφο πράγμα στη Κέρκυρα; Αυτό είναι σίγουρα παραλίες της, όπου μπορείτε να βρείτε εκεί τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης και ίσως του κόσμου. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι τουρίστες από όλα τα μέρη του κόσμου επιλέγουν την Κέρκυρα ως τον προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Μια από τις πιο όμορφες παραλίες είναι το Αυλάκι, η οποία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, 1,5 χιλιόμετρα από την πόλη της Κασσιόπης. Είναι μια μικρή γραφική παραλία σε σχήμα μισοφέγγαρου, η οποία δεν πολιορκείται από τους τουρίστες, ήσυχη και ήρεμη, ιδανική για τα παιδιά ή ζευγάρια.
Δίπλα από την παραλία βρίσκεται το ξενοδοχείο Corfu Bella Mare, τεσσάρων αστέρων οικογενειακό ξενοδοχείο με υπέροχη θέα στις παραλίες Αυλάκι ή στα κοντινά βουνά .Στο ξενοδοχείο βρίσκονται δύο πισίνες (η μία για παιδιά και μία για ενήλικες) .Υπάρχουν και δύο βίλες (Villa Eva και Villa Georgia). Και οι δύο βίλες διαθέτον εξέχουσα πολυτέλεια και έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα .Περιβάλλονται από έναν όμορφο κήπο με εξωτικά μοναδικά φυτά.
Bella Mare (όμορφη θάλασσα στα ιταλικά) είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ομορφιά του νησιού.