Μετάφραση ιστοσελίδας - 3 σημαντικοί λόγοι

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Μετάφραση ιστοσελίδας - 3 σημαντικοί λόγοι

Date Added: January 19, 2016 01:45:22 PM
Author: evropaikos
Author's Website: Magiopoulos Travel
Category: Οικονομία & Επιχειρήσεις: Διάφορες Επιχειρήσεις
Η μετάφραση της εταιρικής ιστοσελίδας σας δεν είναι μία υπόθεση η οποία πρέπει να πάρετε ελαφρά τη καρδία, είναι όμως μία απόφαση σταθμός για την μελλοντική εξέλιξη και ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Στο κείμενο που ακολουθεί θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω μέσα από 5 σημαντικούς λόγους γιατί οι μεταφράσεις των κειμένων της ιστοσελίδας δεν αποτελεί έξοδο αλλά μία επένδυση η οποία στο κοντινό μέλλον θα σας αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη.

1. Η εταιρείας σας κάνει πωλήσεις στο εξωτερικό

Εάν η επιχείρηση σας δραστηριοποιείται η σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί στο εξωτερικό τότε είναι απολύτως λογικό να γίνουν οι μεταφράσεις των κειμένων της εταιρικής σας ιστοσελίδας στις γλώσσες των χωρών-στόχων από τις οποίες θέλετε να προσελκύσετε νέους πελάτες. Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν οι δυνητικοί πελάτες, θα μπορούν να μάθουν στην γλώσσα τους σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

2. Ενδυνάμωση εταιρικής ταυτότητας

Η ενδυνάμωση της εταιρικής σας ταυτότητας(corporate branding) αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοίχημα για εσάς και μία πολύ σημαντική παράμετρο η οποία θα επηρεάσει τις πωλήσεις. Είναι η εντύπωση που δημιουργείται στους πελάτες για την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και τι καλύτερο από το να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν στην γλώσσα τους ??Φανταστείτε λοιπόν την πρώτη εντύπωση ,που δίνει μία στον εν δυνάμει καταναλωτή μία εταιρική ιστοσελίδα η οποία του παρέχει τις χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζεται ενώ απαντώντας στα ερωτήματα του σχετικά με τον τρόπο μίσθωσης αυτών στην μητρική του .

3. Οι ανταγωνιστές σας (δεν) έχουν πολύγλωσση ιστοσελίδα

Ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για την επιτυχία της επιχείρησης σας αλλά και προκειμένου παρθούν αποφάσεις, είναι το να διαθέτετε πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας και σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Σε περίπτωση που οι ανταγωνιστές δεν διαθέτουν μία πολύγλωσση ιστοσελίδα τότε η μετάφραση της δική σας στις γλώσσες που στοχεύετε αποτελεί για εσάς το πλεονέκτημα απέναντι τους .
Αυτό το “γλωσσικό πλεονέκτημα” το οποίο σας έχετε αποκτήσει από την μετάφραση της ιστοσελίδας σας είναι πολύ πιθανό να σας δώσει μεγαλύτερη κίνηση και μία νέα πνοή στο εξωτερικό ενώ παράλληλα θα προσδώσει κύρος και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην επιχείρηση σας δημιουργώντας άγχος τους ανταγωνιστές σας.
Τώρα σε περίπτωση που οι ανταγωνιστές σας διαθέτουν ήδη πολύγλωσση ιστοσελίδα τότε με την μετάφραση της δικής σας το συγκριτικό πλεονέκτημα που είχαν απέναντι σας παύει να ισχύει .

Αντί επιλόγου ας αναλογιστούμε ότι η μετάφραση της ιστοσελίδας στην εποχή που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από αναγκαία και επιβεβλημένη δεδομένης της δραματικής μείωσης της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων.

Γι όλους αυτούς τους λόγους εμπιστευτείτε την μετάφραση της ιστοσελίδας σας στο μεταφραστικό γραφείο Alpha Ermis