Προώθηση ιστοσελίδων NIPA

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Προώθηση ιστοσελίδων NIPA

Date Added: April 20, 2011 11:04:07 AM
Author: Niko
Author's Website: κατασκευή ιστοσελίδων
Category: Υπολογιστές & Διαδίκτυο: Δημιουργία, Φιλοξενία και Προώθηση Ιστοσελίδας
Η προώθηση ιστοσελίδων, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κατασκευή ιστοσελίδων και είναι αυτή που καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία μίας ιστοσελίδας. Πρόκειται για μία σειρά ενεργειών, με σκοπό την αύξηση των ποιοτικών επισκέψεων, την ελαχιστοποίηση του διαφημιστικού κόστους και την αύξηση του conversion rate.

Στην ουσία, η προώθηση ιστοσελίδων ξεκινάει με την κατασκευή τους, σχεδιάζοντας και επικεντρώνοντας περιεχόμενα σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται Search Engine Optimization και είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε δωρεάν ποιοτικές επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας, μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Σε αυτή την σελίδα αλλά και στις επόμενες που ακολουθούν, περιγράφω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή προώθηση μιας ιστοσελίδας, καθώς και όλους τους τρόπους και τις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για να εκτοξεύσετε τις επισκέψεις και μαζί με αυτές τα κέρδη σας.

Σας έχω δώσει το λόγο μου μέσα από το NIPA , ότι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, θα δημιουργήσετε μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση και είμαι άνθρωπος που κρατάει πάντα το λόγο του. Όλα τα εργαλεία είναι εδώ, στο χέρι σας να τα χρησιμοποιήσετε σωστά και να δημιουργήσετε μία κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να προσελκύσετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, όπως: η στρατηγική καταχώρηση domain, το opt-in email marketing, τα διαφημιστικά banner ads και διάφοροι άλλοι.