Το νησί των παξών

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Το νησί των παξών

Date Added: April 30, 2011 06:44:09 PM
Author: nick aggelidis
Author's Website: Paxos travel
Category: Ταξίδια & Διακοπές
Το νησί

Στα καταγάλανα νερά του Ιονίου λίγα μίλια νότια της Κέρκυρας θα βρείτε τον παράδεισο των Παξών που κατά την παράδοση και το μύθο αναδύθηκαν από τα βάθη της θάλασσας μετά από ένα βίαιο χτύπημα της τρίαινας του Ποσειδώνα. Το σύμπλεγμα των Παξών αποτελείται από το νησιά Παξοί (το μεγαλύτερο) και τα μικρότερα Αντίπαξοι, Αγ. Νικόλαος, Παναγιά, Δασκάλια και Μογκονήσι ολόγυρα. Ο χρόνος και η θάλασσα έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους πάνω στα νησιά αυτά, σχηματίζοντας ανεξερεύνητα σπήλαια, απόκρημνους βράχους και γοητευτικές σπιάτζες (όπως λέγονται από τους Παξινούς οι παραλίες τους).
Η γοητευτική πρωτεύουσα ο Γάιος είναι το κύριο λιμάνι των Παξών και από τα ωραιότερα του Ιονίου, και υπάρχουν ακόμα δύο λιμανάκια βορειότερα, ο γραφικός Λογγός και η μαγευτική Λάκκα. Το καλοκαίρι τα λιμανάκια αυτά γεμίζουν σκάφη όλων των ειδών και οι Παξοί γίνονται εκλεκτό κοσμοπολίτικο θέρετρο που τραβάει ιδιαίτερα γνωστές προσωπικότητες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο.

Εκδηλώσεις

Οργανώστε μια επαγγελματική συνάντηση ή παρουσίαση στην αίθουσα συνεδρίων μας που είναι πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίου τύπου οπτικοακουστικές υπηρεσίες (Η/Υ με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, βιντεοπροβολέα, μικροφωνική εγκατάσταση) και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 άτομα. Κλείστε την τραπεζαρία ή το χώρο της πισίνας για μια αξέχαστη γαμήλια και όχι μόνο δεξίωση. Διαθέτουμε πλήρη τεχνογνωσία και δωρεάν συμβουλές για να οργανώσετε άψογα τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας.

Πόρος : paxosclubs.gr

Visit paxos