Είδη Σπιτιού Pennieshops: Μήνας Ανανεώσεων ο Ιούνης!

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Είδη Σπιτιού Pennieshops: Μήνας Ανανεώσεων ο Ιούνης!

Date Added: June 03, 2011 10:55:41 AM
Author: giannis giannis
Category: Σπίτι, Οικογένεια & Παιδί: Διάφορα
Τα Λευκά Είδη Pennieshops (www.pennieshops.gr) υποδέχονται το καλοκαίρι με μία ανανεωμένη γκάμα προϊόντων καθώς επίσης και έκπτωση 50% σχεδόν σε όλα τα προϊόντα!
Μέσα από μια ποικιλία ειδών για το σπίτι, από Λευκά είδη, Κουρτίνες, Χαλιά, Είδη Bebe, και Διακοσμητικά σπιτιού, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα είδη σπιτιού που ταιριάζουν στις ανάγκες του.
Μπείτε τώρα στο Pennieshops.gr και μάθετε περισσότερα για νέα προϊόντα, προσφορές και νέες αφίξεις.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση Pennieshops (Κεντρικά): Κηφισού 54, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-5140554
Website: www.pennieshops.gr


Τα Pennie Shops είναι πνευματικό παιδί της εταιρίας Β.ΜΠΟΘΟΣ ΑΕΒΕ με πολύχρονη πείρα στον κλάδο των λευκών ειδών και κεντημάτων.
Η ανάγκη για μια αλυσίδα καταστημάτων με κεντρικούς άξονες την κορυφαία ποιότητα, την απεριόριστη ποικιλία και τις ελκυστικές τιμές οδήγησαν στην δημιουργία τους.
Η φιλοσοφία των Pennie Shops ξεκίνησε και εξακολουθεί να διαγραφεί μια πορεία με στόχο πάντα την εξυπηρέτηση της καθημερινής ανάγκης του κάθε νοικοκυριού!
Από τον Μάιο του 2002 λειτουργούν δυο καταστήματα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό τρίγωνο, οδός Αιόλου 53 και το δεύτερο στην Λ. Κηφισού 54 στην Εθνική οδό, πολυ κοντά στον σταθμό ΚΤΕΛ. Από τον Φεβρουάριο του 2006 λειτουργεί και νέο κατάστημα στην οδό Φίλωνος 67 και Σωτήρος Διός στον Πειραιά ενώ το κατάστημα του Ιλιον άνοιξε τις πύλες στο κοινό τον Μαιο του 2008. Πλέον και το Περιστέρι εχει το δικό του Pennie Shops πιο συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου 92.
Μια τεραστία γκάμα, η οποία περιλαμβάνει σεντόνια, παπλώματα, κουβέλι, κουβέρτες, κουρτίνες, ριχτάρια, πατάκια, πετσέτες, μπουρνούζια, κεντήματα, σετ μπεμπέ, τραπεζομάντηλα, νυφικά σετ και χίλια αλλά είδη περιμένουν να σας ταξιδέψουν σε προορισμούς αλλοτινούς, σε χώρους μαγικούς με πολύχρωμες συλλογές γεμάτες φως καθώς και κεντήματα ρομαντικά, αναγεννησιακά από άλλες εποχές. Στην γκάμα πλέον έχουν προστεθεί φανταστικές κουρτίνες καθώς και μοντέρνα χαλιά σε πολλές ποιότητες και διαστάσεις.
Τα PennieShops είναι γνωστά για την ποικιλία λευκών ειδών και την αξεπέραστη ποιότητα τους καθώς οι πρώτες ύλες επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Δίνουμε έμφαση στο σχεδιασμό ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας. Ελατέ να γνωρίσετε τη μαγεία των χρωμάτων αποτυπωμένη σε σχεδία υψηλής αισθητικής.