Τα ανέκδοτα, το γέλιο και η ομορφιά της ζωής

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Τα ανέκδοτα, το γέλιο και η ομορφιά της ζωής

Date Added: January 25, 2012 12:34:59 PM
Author: Giannis
Author's Website: http://www.anekdota-asteia.gr
Category: Διασκέδαση & Ελεύθερος Χρόνος: Ανέκδοτα, Αστείες εικόνες & video

Το γέλιο δεν μπορεί να λείπει από τη ζωή μας. Αν αφήσουμε να συμβεί αυτό, τότε χάνεται η ομορφιά της ζωής κι εμείς γινόμαστε δυστυχισμένοι. Ομως τι κάνουμε όταν γύρω μας δεν συμβαίνει κάτι αστείο για να γελάσουμε; Τότε ψάχνουμε στο Ιντερνετ για ένα καλό ανέκδοτο!


Υπάρχουν πολλές σελίδες με ανέκδοτα, όλες είναι δωρεάν και προσφέρουν άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Τα ανέκδοτα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες, όπως ανέκδοτα για ξανθιές, ποντιακά ανέκδοτα, κρητικά ανέκδοτα, πολιτικά ανέκδοτα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.


Επίσης, από τις σελίδες αυτές δεν λείπουν τα αστεία βίντεο και οι γελοιογραφίες, αν και για να πούμε την αλήθεια, συνήθως οι φωτογραφίες δεν είναι ιδιαίτερα αστείες. Χαριτωμένες είναι οι πιο πολλές ή προσπαθούν να μας ξαφνιάσουν με μια παραμορφωμένη εικόνα με το Photoshop.


Φυσικά το χιούμορ είναι υποκειμενικό και αυτό που θα φανεί αστείο σε μένα, σε κάποιον άλλο μπορεί να είναι βαρετό ή κακόγουστο. Τι να κάνουμε... Ετσι είναι η ζωή... Αν δεν μας αρέσει το πρώτο ανέκδοτο, προχωράμε στο δεύτερο, στο τρίτο, κλπ. μέχρι να βρούμε αυτό που θα κάνει την κοιλιά μας να πονέσει από το γέλιο.


Μια σελίδα με ανέκδοτα που δημιουργήθηκε πρόσφατα είναι η www.anekdota-asteia.gr και δημοσιεύει καθημερινά κάτι καινούριο. Επισκεφτείτε την και ελπίζω να σας κάνει να γελάσετε με τα ανέκδοτα και τα αστεία της.


Αν σας αρέσει κάτι, μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook, στο Twitter ή στείλτε το με email. Αν γνωρίζετε κι εσείς κάποιο καλό αστείο, μπορείτε να το στείλετε για δημοσίευση.