Πως να γράψετε μία καλή αγγελία

Article Details 

Κατάλογος σελίδων » Article Details
Submit Link | Latest Links | Latest Articles | Submit Article | Top Hits  
Login | Register
Πως να γράψετε μία καλή αγγελία

Date Added: March 31, 2012 08:41:00 PM
Author: topaggelies
Author's Website: Αγγελίες - topaggelies.gr
Category: Ειδήσεις & ΜΜΕ: Μικρές Αγγελίες
Οι πιο επιτυχημένες αγγελίες είναι αυτές που οδηγούν σαν μαγνήτης τον επισκέτη που τις διαβάζει. Είναι καλύτερα να αφιερώσεται κάποιο χρόνο για να δημιουργήσεται μία καλή αγγελία γιατί αυτό θα κάνει και τη διαφορά. Πώς να το κάνουμε; Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεται να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του ατόμου που προσπαθείτε να προσελκύσετε με την αγγελία σας και αναρωτηθείτε ποιες πληροφορίες θα θέλατε να δείτε εσείς για το αντικείμενο ή την υπηρεσία που πουλάτε. Οι αγγελίες που έχουν πολύ σύντομο κείμενο σπάνια αποδίδουν καλά, ενώ οι πιο επιτυχημένες αγγελίες είναι αυτές που περιλαμβάνουν πολλές πληροφορίες και περιγραφές και μία σαφή φωτογραφία του προϊόντος.

Είναι σημαντικό να περιληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος των μεταφορικών - αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και να ορίσεται μία πολιτική επιστροφής - επίσης αν είσαστε διατεθιμένος για κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερες πληροφορίες για ένα μεταχειρισμένο προϊόν τόσο το καλύτερο, καθώς αυτό βοηθά τον υποψήφιο αγοραστή να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρινίσεις σχετικά με οτιδήποτε που μπορεί να έχετε παραβλέψει κατά τη δημιουργία της αγγελίας σας.